top of page

Comissions de treball

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.
visita reyes magos
Comissió  “Xerrades”

Des de l'AMPA organitzem una xerrada anual sobre un tema que pugui interessar als pares i mares de l'escola.


La  comissió contacta amb un ponent i es tria un tema. Es fa saber a l'escola i fora de l'escola, és oberta a tota la gent a la qual pugui interessar. Algunes vegades l’organitzem conjuntament amb altres AMPAs.

Comissió de Subvencions

Presentem qualsevol sol·licitud d'ajuda a la qual pugui optar l'AMPA de l'escola. Concretament, les  que convoca l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca i la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

Comissió de Festes

Com ja diu la seva paraula és la més divertida! ja que preparem les diverses festes de l'escola.

La festa de l'arribada de ses Majestats Reials a l'escola, és la que els petits esperen amb més il·lusió, veure les seves cares quan arriben, es preciós.

La festa de carnaval també la disfruten molt, veure la desfilada pel carrer amb les seves disfresses i tots els seus complements és molt polit.

La festa de fi de curs té un caire especial pels alumnes de 6è, ja que és la seva despedida de l'escola, és molt emotiu veure la despedida de les seves tutores i dels seus companys.

Aquests darrers anys també hem participat amb la bunyolada de Tots Sants.

Comissió de Representació

Representació i participació a diferents assemblees i a la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Menorca (FAPMA).

Fem reunions de coordinació amb la direcció del centre i amb el Consell Escolar, en representació de les famílies.

Comissió de Seguretat

Presentem instàncies a l'Ajuntament demanant o suggerint qualsevol cosa relacionada amb la seguretat vial del centre. Demanem coses relacionades amb el pàrquing que hi ha al costat de l'escola, els passos de vianants, el policia o policies que regulen el trànsit a l'hora d'entrar i sortir de l'escola, el carril velo d'accés a l'escola, etc.

Comissió de Tecnologia i Comunicació

Ens ocupem de l’actualització i manteniment del Blog i del Facebook; així com de fomentar l’ús de les Noves tecnologies com a mitjà d'informació i comunicació per les famílies.

bottom of page