top of page

El Delegat Territorial d'Educació a Menorca respon a les demandes que s'han fet des de l'escolaEl passat mes de desembre, la direcció del CEIP Pere Casasnovas, en nom de tot el claustre, del personal no docent, del Consell Escolar i d'aquesta AMPA, va fer arribar una carta a la Conselleria d'Educació, on es traslladava el malestar ocasionat per la manca de recursos humans que s'han destinat a l'escola.


Pel fet d'haver triplicat els cursos de tercer a cinquè, l'escola s'ha vist obligada a comptar amb tres mestres especialistes com a tutores d'aquests grups, ja que la Conselleria, tot i tenir tres classes noves, no ha proporcionat més docents. D'aquesta manera, les mesures d'atenció a la diversitat, així com el desenvolupament d'algunes activitats i projectes, s'han vist afectades per aquesta manca de recursos.


L'escola va demanar, mitjançant aquell escrit, que la Conselleria respongués a les demandes que li estem fent: més recursos humans per a una millor qualitat educativa.


Fa pocs dies, el Delegat Territorial d'Educació de Menorca, Joan Marquès Coll, ha respost finalment a les peticions esmentades, i aquesta és la carta que ha fet arribar a l'escola:

 
 

Després d'aquestes paraules, només ens queda donar les gràcies a tota la comunitat educativa de la nostra escola per intentar-ho, i molt especialment a l'escola per l'esforç que realitza dia a dia per tirar endavant en aquesta situació tan complicada.0 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page