top of page
  • A. Moll

Festa de Benvinguda!
Dissabte dia 1 d'octubre tot i que ens vam despertar amb pluja, el dia va acabant sent espectacular i vam poder gaudir molt de la trobada!


Tots vam poder fruir d'un diàs col·laborant, treballant i ajudant-nos els uns als altres per tal de fer la nostre escola més polida, encara.
Es van pintar els jocs de s'era, vam fer una xaranga nova, vam fer el manteniment de les estructures dels patis i de jardins. I es va començar amb la futura renovació de s'entrada del centre. Petits i grans hi van posar el seu granet d'arena per tal de fer una escola amable i propera per a tothom.

També van quedar enllestits els horts per què els grups més petits hi sembrin durant l'any.A les 11 la comissió de dinar arrancava fogons i començaven a fer la paella per més d'un centenar de persones!! Un equipàs que va fer un dinar boníssim!!

Just abans de dinar vam poder gaudir d'un súper espectacle!! Vam tenir el plaer de comptar amb l'increïble @clown_sebas, que ens va fer passar una estona molt divertida i va fer riure a cor que vols a tot l'entregat públic.
Moltíssimes gràcies a totes les persones que vau venir i vau col·laborar per què aquest dia fos fantàstic!!

Els infants podran gaudir de propostes renovades gràcies a aquesta fantàstica comunitat educativa que formem!!4 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page