top of page

Pinten un mural contra la violència de gènere al pati de la nostra escola

Educar en la igualtat és clau per prevenir la violència de gènere. Aquest 25 de novembre s’ha pintat al pati de l’escola un mural de 27 metres de longitud que reflecteix la diversitat cultural i de gènere de la nostra societat.


El mural forma part de la convocatòria del programa «Accions de sensibilització per a la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència masclista als centres educatius en el marc de la celebració del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones» de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar i l’Institut de la Dona. El programa cerca el disseny, la implementació i l’avaluació d’accions de sensibilització i prevenció de les diferents formes de violència contra les dones entorn d’una data tan significativa com el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista.


Aquest programa es desenvolupa mitjançant la col·laboració de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar i l’Institut Balear de la Dona, i es finança a través del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat mitjançant el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, a través de l’Institut Balear de la Dona.1 visualización

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page